fredag 15 april 2011

Jobb jobb jobb och nu helg!!

Har jobbat 4 kvällar i rad nu. Det känns lite. Tackade nej till att jobba dag när dom ringde från avdelningen jag var på igår kväll. Klockan var då 06:15. Men jag var faktiskt vaken, det var rätt ljust ute nämligen. Men var absolut inte  sugen. Dels för att jag jobbat mycket nu det sista och dels för att 18 av 25 patienter har calisi (vinterkräksjukan). Igår var jag "ren" och hade hand om dom som sluppit den epidemin, men jag var inte sugen på att fresta på ytterligare. Luftburen smitta. 24-48 timmar inkubation. Smittsam i upp till 3 veckor om det vill sig illa. Man kan försöka skydda sig, men det hjälper inte. Vissa får det, vissa får det inte. Jag har haft tur hittills :D

Nu ska jag snart ut till Hyssna och Carro för att ta en promenad i det fina vädret! Har varit ute i skogen och bara chillat nu när jag kom hem. Det är helt underbart! Älskar att vara ensam ute i skogen. Det är så fint och avkopplande. Vitsipporna och blåsipporna har kommit nu också. Ännu mer underbart!

Ikväll ska jag till Dennise eller om folket kommer hit, det är inte bestämt än. Ska träffa några goa tjejer och dricka oss fulla. Haha, stilfullt ska det vara! En härlig fredagkväll siktar vi på helt enkelt.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar